Superliga Srbije

Igor Duljaj: Nije korektno da sudije na ovakav način pokazuju silu, uništavaju derbi...

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

14.04.2024 21:42
Trener Partizana, Igor Duljaj MN Press
Trener Partizana, Igor Duljaj

Trener Partizana, Igor Duljaj, bio je vidno nezadovoljan posle poraza od Čukaričkog 3:2 odnosom koji sudije imaju prema crno-belima.

"Parni valjak" sada ima sedam bodova zaostatka u odnosu na Crvenz zvezdu, a upravo je sledećeg vikenda na programu "večiti derbi", na kome će Partizan biti bez Igora Duljaja.

Posle meča, Duljaj je za TV Arena sport rekao:

"Nisam pričao o suđenju, ail moramo jednu stvar da razjasnimo, nije ovde stvar o Igoru Duljaju, već o Partizanu. Niti sam ga psovao, niti sam mu spominjao majku, kao neki drugi, nije korektno da na ovakav način pokazuje silu. Možda sam nešto pogrešno uradio, ali da ovako direktno narušava tradiciju poštovanja, mislim da to nikome nije potrebno. Treba da  budemo sportisti, ne može neko da se ponaša kao oni... Oni trebaju da budu delioci pravde, a ne nešto drugo. Uništavate derbi, malo je to ružno, ali život ide dalje", rekao je Duljaj.

O utakmici:

"Dva različita poluvremena, čestitam Čukaričkom na pobedi. Imali smo period kada smo pritisli protivnika, dali dva gola, a zatim primili pogodak, ovaj poraz ide na moja leđa. Neke stvari se ponavljaju, idemo dalje", rekao je Duljaj.

O Aleksandru Jovanoviću:

"Ne znam ništa, čim je tražio izmenu znači da je ozbiljno, da li je imao kontakt sa protvničkim igračem ne znam, morali smo da reagujemo", dodao je Duljaj.