Superliga Srbije

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde: Pripremili smo se na najbolji način za Železničar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.04.2024 17:26
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde MN Press
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

Šef stručnog štaba našeg kluba - Vladan Milojević je izneo očekivanja pred utakmicu 30. kola Superlige Srbije, koju će fudbaleri Crvena zvezde odigrati na stadionu “Rajko Mitić” protiv Železničara u nedelju od 17 časova. 

Ne bi trebalo fudbaleri Crvene zvezde da imaju težak posao sutra na domaćem terenu. U goste im dolazi tim iz Pančeva, koji se trenutno nalazi na 15. mestu. 

Bez obzira na ishod ovog duela crveno-beli će sa prve pozicije ući u plej-of, a naredne nedelje će na domaćem terenu ugostiti Partzan. 

Uprava kluba iz Ljutice Bogdana odlučila je da ulaz za decu do 14 godina bude besplatan.

"Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne u prolećnom delu prvenstva. Pred nama je poslednji meč u regularnom delu šampionata. Promenom trenera Železničar je zaigrao u drugom sistemu. Gospodin Dobrašinović je to već dobro pokazao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako. Očekujemo jako tešku utakmicu", rekao je Vladan Milojević. 

Govorio je strateg crveno-belih i o šefu stručnog štaba Železničara. 

"Mislim da je filozofija Dobrašinovića jasna, sve njegove ekipe vole da igraju fudbal, imaju tačan plan i strategiju za svaku utakmicu. Ne znam šta je pripremio za sutrašnji duel, ali je sigurno da je prikazao svoje trenerske kvalitete u prethodnom periodu". 

Kanga preskače Pančevce

Gelor Kanga će propustiti poslednje kolo regularnog dela prvenstva. 

"U ovom trenutku smo sigurni da Kanga neće nastupiti, pauziraće zbog žutih kartona. Ostali igrači su za sada spremni da nastupe", naglasio je Milojević. 

Istakao je Milojević da su crveno-beli spremni za 30. kolo Superlige Srbije. 

"Svaku utakmicu pripremamo na isti način, bez obzira na kom mestu na tabeli se nalazi protivnik. Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji mogući način".

Pohvalio je šef stručnog štaba našeg kluba Lazara Romanića i istakao da je upoznat sa njegovim kvalitetima. 

"Lazar jako dobro igra. Jedan je od boljih igrača u ligi. Dugo ga pratim, još kao mlad fudbaler je otišao u Grčku, gde je ostavio sjajan utisak. Postigao je dosta golova u teškoj sredini i ligi. Sigurno da je ozbiljan igrač, trebalo bi posebno obratiti pažnju na njega". 

Interesovalo je predstavnike medija i da li će se na terenu zajedno naći Žan Filip Kraso i Šerif Endiaje. 

"Ne znam, videćemo", zaključio je Vladan Milojević.