Superliga Srbije

Sparatak predstavio zamenu za Lalatovića: U Suboticu stigao Miloš Kruščić

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.04.2024 17:54
Novi trener FK Spartak Subotica, Miloš Kruščić FK Spartak Subotica
Novi trener FK Spartak Subotica, Miloš Kruščić

Spartak iz Subotice predstavio je novog šefa struke Miloša Krušćića. On će tako zameniti Nenada Lalatovića nakon što je uprava kluba odlučila da se rastane sa njim zbog niza loših rezultata.

Predsednik kluba, Nikola Simović predstavio je Kurščića i otkrio da je sa njim potpisan ugovor do leta naredne godine.

"Novi šef stručnog štaba biće Miloš Kruščić sa kojim smo potpisali ugovor do kraja sledeće sezone, leta 2025 godine. Istakao bih da je on već u dva navrata bio član našeg kluba, prvi put kao igrač a drugi put pre sedam osam godina kao prvi pomoćnik tadašnjeg šefa stručnog štaba Černišova.  Od danas počinje njegov treći mandat u našem kluba ali sada u drugačijoj ulozi. Ovom prilikom mu želim puno sreće i da  ostvarimo dobre rezultate", izjavio je Simović.

 

 

Krušćić je izjavio kak mu je drago što se vratio u srpski fudbal i istakao kako Spartak ima dobre igrače, ali da svi zajedno moraju da radom podignu ekipu nakon loših rezultata.

"Dolazim u jedan klub gde vrlo dobro poznajem ljude koji rade i situaciju. Bio sam ovde i igrač i kao pomoćni trener a sada kao glavni. Drago mi je da sam ovde i da sam se vratio u srpski fudbal. Oduvek sam želeo da radim u svojoj zemlji i da ovde mogu da budem srećan. Situacija je takva kakva jeste i mi moramo da budemo realni a to je da smo mi u plej autu i da moramo što pre da ostvarimo opstanak. Od danas okrećemo novi list, moramo da budemo pozitivni. Spartak ima dobre igrače ali moramo da vidimo šta je to i kako da podignemo ekipu posle loših rezultata. Drago mi je da sam se vratio, Spartak je stvarno pokazao želju da se vratim i ja to cenim", rekao je Krušćić.

Njegov debi na klupi ekipe iz Subotice će biti u ponedeljak 15. april kada će Spartak dočekati Javor.