Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Derbi u Novom Sadu, na "Karađorđe" stiže Čukarički

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.04.2024 09:26
Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog MN Press
Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog

Utakmicama u Novom Pazaru, Novom Sadu i Pančevu ovog utorka otvara se vanredno 28. kolo Mozzart Bet Superlige Srbije u fudbalu.

Derbi meč današnjeg programa igra se od 18 časova i 30 minuta na stadionu "Karađorđe" na kojem domaća Vojvodina kao šestoplasirani tim na tabeli dočekuje, za poziciju bolje plasirani Čukarički koji ima identičan broj bodova kao i tim trenera Božidara Bandovića.

"Posle ove četiri uzastopne pobede, u kojima je ekipa igrala i veoma dobro i podigla samopouzdanje, očekuje nas teška utakmica protiv tima koji je individualno i timski veoma opasan. Ali, igramo pred našim navijačima na našem stadionu i obećavam da ćemo dati sve od sebe i uz pomoć sa tribina pokušati da dođemo do nove pobede. Neće biti lako, ali verujem u svoj tim i svoje igrače, posebno ako ponovimo sve dobre stvari iz prethodnih utakmica", proučuje uoči deula na "Karađorđu" trener domaćih Božidar Bandović, dok njegov kolega sa klupe "brđana", Goran Stanić ističe:

 

 

"Meč direktnih konkurenata za plasman u Evropu. Velika je stvar za naš fudbal kad utakmice imaju ovoliki značaj, ali to je bilo i očekivano kako se bliži finiš sezone. Što se tiče Novosađana, smatram da odavno nisu bili stabilniji, a za to zasluge ima uprava njihovog kluba. Formirali su respektabilan tim, dodatno se pojačali ove zime, imali su i strpljenja kad rezultati nisu bili najbolji. Sada su u odličnoj seriji, vezali su četiri pobede, u poslednjih šest duela su bez poraza. Pohvalio bih i kolegu Bandovića, došao je u Novi Sad sa velikim internacionalnim iskustvom. Igračima je verovatno bilo potrebno malo vremena da se priviknu na njegove zahteve, ali sada igraju zaista dobro."

Meč u Novom Sadu počinje u 18.30 časova uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium, a danas se igraju još mečevi Novi Pazar – TSC (16.30, TV Arena 1 Premium) i Železničar – Radnik (19.00, TV Arena 2 Premium)

Mozzart Bet Superliga, 28. kolo

utorak

Novi Pazar – TSC 16.30 (A1P)
Vojvodina – Čukarički 18.30 (A1P)
Železničar – Radnik 19.00 (A2P)

sreda

Mladost – Radnički 1923 16.30 (A3P)
Voždovac – Partizan 16.55 (A1P)
Spartak – Radnički 18.30 (A2P)
Crvena zvezda – IMT 19.00 (A1P)

četvrtak

Napredak – Javor 17.30 (A1P)

 

Standings provided by Sofascore