Superliga Srbije

Mandarić zvanično u Vojvodini, predsednik Zbiljić najavio pohod na Tadića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.03.2024 19:30
Milan Mandarić, novi potpredsednik FK Vojvodina MN Press
Milan Mandarić, novi potpredsednik FK Vojvodina

Srpsko-američki biznismen Milan Mandarić novi je potpredsednik Fudbalskog kluba Vojvodina i član Upravnog odbora, određeno je nakon današnje Skupštine kluba i sastanka Upravnog odbora.

Mandarić je rođen u Lici, ali je odrastao i školovao se u Novom Sadu za koji ga vežu najlepše uspomene. Sa 26 godina je otišao u Beograd i dalje preko Švajcarske u Ameriku gde je postao uspešan biznismen i ušao u sferu fudbala. Prvo kao jedan od suosnivača profesionalne lige s one strane Atlantika, a onda i kao vlasnik brojnih evropskih klubova poput Nice, Šarlroe, Šefild Venzdeja, Portsmuta, Lestera, ljubljanske Olimpije...

Aktuelna uprava "lala" sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem dogovorila je sve detalje Mandarićevog angažmana u Vojvodini, a Zbiljić je odmah nakon održanog Upravnog odbore naglasio da Vojvodina ima velike planove, a jedan od njih je vraćanje Dušana Tadića u Novi Sad.

"Posle Milana, Dušan Tadić je sledeći za pregovore. Ovim putem pozivam Dušana Tadića. Koliko danas ćemo krenuti pregovore... Dušane, čekamo te. Na njemu je da ponese kapitensku traku. On bi trebalo da bude taj Miloš Šestić iz 1988/89.  Oko njega može da se stvori baza za velike snove. Javni poziv za Dušana Tadića. Nakon Milana Mandarića, očekujemo njega u klubu", kazao je Zbiljić.