Superliga Srbije

Rodić: Zadovoljstvo je što možemo da igramo sa Zenitom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.03.2024 16:21
Milan Rodić, prvotimac Crvene zvezde MN Press
Milan Rodić, prvotimac Crvene zvezde

Sprema se veliki spektakl na najvećem srpskom stadionu. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ruski Zenit u subotu 23. marta od 19 časova u prijateljskom meču.

Klub iz Ljutice Bogdana otvorio je kapije stadiona za ovaj meč, a svi se nadaju da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta. Poznato je već da srpski i ruski tim imaju prijateljske odnose, a ova utakmica je samo dokaz toga. Milan Rodić, odlično poznaje kvalitet ruskih ekipa, jer je od 2013. do 2017. godine igrao za ruski klub.

"Rado se sećam igračkih dana koje sam proveo u Rusiji, uživao sam u Premijer ligi. Igrao sam i za Zenit, klub koji je sjajno organizovan, ima izgrađeno ime i istoriju. Drago mi je što Crvena zvezda i moj nekadašnji klub neguju prijateljske odnose, koji su svojstveni takođe i srpskom i ruskom narodu", istakao je Rodić.

Dodaje i da je Zenit svetski organizovan klub, koji iz godine u godinu raste. 
"Crvena zvezda i Zenit već godina imaju sjajnu saradnju, bolje rečeno, prijateljski odnos, i uvek me obraduju utakmice koje organizuju. Znamo da im nedostaju mečevi van ruske lige, u situaciju u kojoj se nalaze, a nama je uvek zadovoljstvo kada možemo da se sastanemo. Biće puna Marakana, siguran sam", zaključio je Rodić.