Superliga Srbije

Šerif Endiaje igrač 26. kola Mozzart Bet Superlige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.03.2024 14:35
Šerif Endiaje, napadač Crvene zvezde MN Press
Šerif Endiaje, napadač Crvene zvezde

Napadač Crvene zvezde Šerif Endiaje, nije imao baš tako dobru jesen, ali je zato u nastavku sezone pokazao zbog čega je i doveden u tim iz Ljutice Bogdana. Posle brojnih promašaja, prvo protiv Čukaričkog na Banovom brdu u debi utakmici za crveno-bele, zatim i u Bernu sve se više govorilo o odlasku Senegalca iz Ljutice Bogdana. Ipak, došlo je do promene.

Dolazak Vladana Milojevića značio je i procvat za Šerifa Endiajea. Posle svega što je uradio u utakmici sa kragujevačkim Radničkim, Senegalac zaslužuje čestitke. Tokom jeseni imao je samo jedan pogodak u Mozzart Bet Superligi, dok je u drugom delu sezone Šerif Endiaje pogađao mreže Novog Pazara, Čukaričkog i Partizana.

Duplu porciju je isporučio Radničkom iz Kragujevca, posebno će se pamtiti prvi pogodak na meču kada je petom savladao Lekovića, posle centaršuta Srđana Mijailovića.

Uz sve to, Šerif Endiaje je iznudio crveni karton iskusnog Simovića. Bio je za defanzivce Radničkog previsoka planina, pa je tako Zvezdin napadač šest puta fauliran. Definitivno je novi Šerif stigao u grad, a sasvim zasluženo je poneo laskavo priznanje igrača 26. kola Mozzart Bet Superlige.