Superliga Srbije

Samed Baždar o Šerifu: Nisam spavao celu noć

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.03.2023 22:20
Samed Baždar o Šerifu: Nisam spavao celu noć MN Press

Fudbaleri Partizana, Samed Baždar i Mihajlo Ilić, gostovali su u klupskom podkastu, gde su govorli o raznim temama.

Njih dvojica se neretko nalaze na listama najtelovanijih fudbalera u Evropi, a kako tvrde, ta pažnja im služi kao motivacija iako ume da bude i pritisak.

"Svaki vid podrške znači, lepo je i imponuje, ali na nama je da ne poletimo, da budemo na zemlji. Trudimo se iz dana u dan da se dokazujemo", započeo je Ilić, a Baždar nastavio, "Složio bih se sa svojim cimerom. Na nama je da vredno radimo, da treniramo, da koristimo svaki minut".

Ilić se publici predstavio protiv Šerifa, kada je zbog crvenog kartona Igora Vujačića dobio priliku i odličnim reakcijama pomogao "parnom valjku" da sačuva pobedu u Moldaviji.

"Odigrao sam korektno tu utakmicu, odbranili smo se, što je i bio moj cilj pri ulasku u igru. Tek kada sam ušao u avion, nakon meča sam shvatio šta sam uradio, jer to je san svakog dečaka iz Partizanove omladinske škole, da zaigra za prvi tim, a potom i u Evropi. Meni se san ispunio i zaista je neverovatan osećaj", sumira utiske Ilić.

U revanšu, Baždar je imao priliku da golom vrati Partizan u život, ali je iskusni golman Maksim Koval uspeo da odbrani šut mladog igrača.

"Celu noć nisam spavao zbog te jedne šanse koja je mogla da promeni tok cele utakmice. To se dešava, fudbal je takva igra, idemo dalje. Nadam se da će biti još šansi i da ću postići još golova. Gladan sam golova", kaže Baždar.

Za kraj, istakli su koliko im znači saradnja sa šefom stručnog štaba, Igorom Duljajem.

"Šef je stvarno veliki profesionalac, jedan od retkih šefova koji sa nama, mladim igračima, dosta priča, komunicira i daje nam na značaju. Kako na terenu tako i van njega, daje nam očinske savete, o životu i o fudbalu. Čast i privilegija je raditi sa njim", složili su se Partizanovi mladi talenti.