Superliga Srbije

MozzartBet Superliga Srbije na Areni: TSC gostuje u Subotici, Novi Pazar dočekuje Vojvodinu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.03.2024 11:05
Fudbaleri TSC-a MN Press
Fudbaleri TSC-a

Subotnji program 26. kola MozzartBet Superlige donosi nam četiri utakmice i sve će biti prenošene na kanalima TV Arene sport.

Prvi će na teren od 14 časova izaći fudbaleri Radnika i IMT-a, dok nas u kasnijem terminu očekuju dueli Voždovca i Čukaričkog, Spartaka i TSC-a, odnosno Vojvodine i Novog Pazara.

RADNIK - IMT (14:00, ARENA 3 PREMIUM)

Ekipa iz Surdilice je poslednja na tabeli sa 14 bodova, dok IMT (24) još uvek ima šansu da pobegne iz opasne zone pet kola pre kraja regularnog toka prvenstva, a bodove spasa pokušaće da osvoji na teškom terenu u Surdilici, koji je godinama bio "kamen spoticanja" za mnoge timove.

VOŽDOVAC - ČUKARIČKI (16:00, ARENA SPORT 4)

Iako je Voždovac imao solidnu jesenju polu sezonu, tim iz Beograda očajno je ušao u nastavak šampionata čime je ozbiljno kompromitovao plasman u plej-of. Od starta drugog dela sezone nanizao je čak pet poraza, a jedini bod upisao je u prošlom kolu protiv Novog Pazara (2:2). Pa je, Čukarički, jasno, izraziti favorit u ovom duelu.
 

SPARTAK - TSC (18:00, ARENA 3 PREMIUM)

Pored Voždovca, grčevitu borbu za mesto u plej-inu tražiće i fudbaleri Spartaka, koji od starta prolećnog dela sezone igraju "toplo-hladno". Na 10. mestu su tabele, a u goste im dolazi ekipa koju su pobedili u prvom duelu sezone (2:0). TSC, sa druge strane, je takođe pod imperativom pobede. Iako Radničkom 1923 "beže" čak devet bodova na tabeli, ekipa Žarka Lazetića ne želi ništa da prepušta slučaju. Kragujevčani su u seriji od sedam uzastopnih pobeda i eventualni trijumf u Subotici bi im napravio još veće zalihe pred nastavak borbe za neka od mesta koja vode u Evropu.

VOJVODINA - NOVI PAZAR (20:00, ARENA SPORT 3)

Ovo će verovatno biti najuzbudljivi duel današnjeg programa. Iako su obe ekipe imale probleme u drugom delu sezone, u poslednja dva kola podigle su formu i najavile borbu za plej-of. Vojvodina je šesta na tabeli sa 37 bodova, dok su Pazarci osmi sa dva manje, a njihov prvi međusobni duel početkom oktobra završen je pobedom tima iz raškog okruga - 3:1.

MozzartBet Superliga, 26. kolo.

Subota

Radnik - IMT 14:00 (Arena 3 Premium)
Voždovac - Čukarički 16:00 (AS4)
Spartak - TSC 18:00 (A3P)
Vojvodina - Novi Pazar 20:00 (AS3)

Nedelja

Mladost - Partizan 13:30 (A1P)
Crvena zvezda - Radnički Kragujevac 16:00 (A1P)
Železničar - Javor 18:00 (AS5)
Napredak - Radnički Niš 20:00 (AS5)
 

Standings provided by Sofascore