Superliga Srbije

Žarko Lazetić pred Mladost: Čekaju nas porođajne muke

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

11.03.2024 21:48
Žarko Lazetić, trener TSC-a MN Press
Žarko Lazetić, trener TSC-a

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred sutrašnju utakmicu sa ekipom Mladosti iz Lučana, da njegova ekipa na sutrašnjem meču mora igrati izuzetno organizovano tokom cele utakmice.

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole sutra od 14 časova, na svom stadionu dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana u 25. kolu Superlige.

"Čekaju nas porođajne muke, igrati protiv njih u ovoj polusezoni u kojoj ostvaruju odlične rezultate i u kojoj su u pet utakmica primili samo jedan gol iz penala je veoma zahtevno. Takmičarska su ekipa sa puno ostvarenih igrača među kojima su i naši bivši saigrači Tumbasević i Cvetinović, a zna se da Tumba gde nas vidi da nam i gol, tako da smo u startu u minusu. Analizirali smo derbi Zvezda-Partizan koji je po meni bio veoma kvalitetan. Mi sve vreme pokušavamo da radimo nešto po uzoru na najbolje i na evropski fudbal. Proučili smo i utakmicu Mančester siti - Liverpul jer težimo ka takvom fudbalu", istakao je Lazetić na konferenciji za novinare.

On je naglasio da će utakmica sigurno biti teška i zanimljiva, puna ritma u kojoj njegova ekipa mora biti na maksimumu, pre svega mentalno.

"Protiv Mladosti moramo biti izuzetno organizovani sve vreme, da završavamo akcije i ne igramo stihijske pasove jer protivnik to zna da iskoristi, iskusni su, uvek mirni i sigurni na lopti, a trenutno i rasterećeni zbog dobih rezultata i gotovo obezbeđenog plej-ofa. Imaju godinama građen stil igre i iskustvo nam govori da do kraja moramo ostati oprezni, čak i ako smo u prednosti,  jer oni nepažnju ne opraštaju. Naravno i mi smo dobri, radujem se dobrom meču i nadam bodovima", zaključio je Lazetić.