Superliga Srbije

Ispunio mi se san, ovo ću pamtiti ceo život: Miloš Krunić pun utisaka nakon debija za Partizan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.03.2024 11:15
Miloš Krunić na meču Mozzart Bet Superlige protiv Železničara MN Press
Miloš Krunić na meču Mozzart Bet Superlige protiv Železničara

Prvi golman Parizana, Aleksandar Jovanović je imao "parne kartone", njegova projektovana zamena, Nemanja Stevanović je zbog povrede odsutan do kraja sezone, pa je među stativama cno-belih na meču protiv Železničara bio Miloš Krunić.

Momak koji je ove zime sa klubom iz Humske potpisao jednoipogodišnji ugovor dobio je iznenadnu priliku i sasvim je solidno odradio svoj posao i pokazao treneru Igoru Dujaju da na njega može da računa.

"Osećaj je bio sjajan! I dalje sumiram utiske. Prelepa je stvar ostvariti deo svojih snova, posebno uz atmosferu koja je bila fenomenalna. Nešto što ću sigurno pamtiti ceo život! Hvala navijačima i našim košarkašima na ogromnoj podršci, što su prepoznali momenat, došli u tolikom broju i zajedno sa nama bili deo pobede koja je izuzetno važna za naš tim", rekao je Krunić za zvaničan sajt kluba.

Čuvar mreže Parizana naglasio je da su mu svi u klubu dali podršku uoči duela sa Pančevicma i on im je zbog toga veoma zahvalan.

"Pozitivna trema uvek postoji i to je ono što nosi svakoga od nas. Pre same utakmice sam u pripremi radio sa trenerom golmana Nemanjom Jovšićem, kao i sa ostalim kolegama golmanima. Njihova podrška, kao i golmanska analiza u mnogome su mi pomogle da se što bolje pripremim za meč. Pored korisnih saveta, svi su se složili da samo treba da se opustim i uživam maksimalno u svakom momentu", rekao je Krunić i dodao:

"Pozicija golmana je sama po sebi takva da nosi veliku odgovornost. Navikli smo na to i za to smo se spremali. Lično se trudim da uvek ostanem mirne glave i fokusiran. Verujem u sebe, verujem u ono što radimo na treninzima, a naravno uz podršku saigrača, sve je dosta lakše."