Superliga Srbije

Partizan daje besplatan ulaz navijačima protiv Železničara: "Grobari" ne moraju da troše novac pred derbi s Crvenom zvezdom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.02.2024 20:20
navijači Partizana na stadionu u Humskoj MN Press
navijači Partizana na stadionu u Humskoj

Ko od Partizanovih navijača bude hteo uživo da gleda meč izabranika Igora Duljaja i njihovih kolega iz Železničara, ove subote na crno-beloj strani Topčiderskog brda (18.30, TV Arena 1 Premium), neće morati da se izlaže trošku jer je klub odobrio besplatan ulaz. 

Reč je o meču 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, ujedno i generalnoj probi za "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom, 9. marta na komšijskom stadionu šampiona države, a zainteresovani "grobari" obavešteni su kako mogu da podignu ulaznice. 

 

 

"FK Partizan je odlučio da ulaz bude besplatan na utakmicu sa ekipom Železničara s tim da svi gledaoci moraju imati svoju ulaznicu. Besplatne ulaznice se mogu preuzeti od četvrtka 29.02.2024. od 12 časova na prodajnom mestu Mercator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, u četvrtak i petak, radno vreme 10:00 - 18:00 časova). Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizan počinje u subotu 02.03.2024. od 14 časova i odvijaće se do početka utakmice", stoji u saopštenju lidera našeg prvenstva. 

Naravno, vlasnici sezonskih karata za sezonu 2023/24. dovoljno je da kod sebe imaju taj "komad papira", da bi bez problema zaueli svoje mesto i gledali kapitena Bibrasa Natha i saigrače Izraelca.