Superliga Srbije

Denil Kastiljo posle prvog gola u Partizanu: Svi smo jedna porodica, verujem šampionska

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.02.2024 13:49
Danil Kastiljo postigao prvenac MN Press
Danil Kastiljo postigao prvenac

Fudbaler Partizana Denil Kastiljo izjavio je da je srećan što je na debiju za klub iz Humske postigao gol i dodao da je cilj njegovog tima da osvoji titulu u Superligi Srbije.

Partizan je pre dva dana na svom terenu pobedio IMT rezultatom 5:2 u meču 21. kola Superlige Srbije. Kastiljo je na ovom meču postigao jedan gol za svoj tim.

"Veoma sam srećan jer sam dao svoj doprinos u veoma bitnom trenutku utakmice. Srećan sam zbog tri boda koja su jako važna za tim. Sve smo bliži cilju - da budemo šampioni", rekao je Kastiljo, prenosi zvanični sajt Partizana.

On je istakao da je zadovoljan podrškom navijača.

"Prvi put sam igrao na našem stadionu i jako mi se dopalo. Oseća se podrška navijača i to nas motiviše i daje nam samopouzdanje", dodao je fudbaler Partizana.

Kastiljo je naveo da mu se sviđa Beograd.

"Mogu da kažem da se osećam kao da sam kod kuće. Od prvog dana su me svi odlično dočekali i prihvatili. Izuzetno mi se sviđa grad, prelep je. Provodim vreme sa svim saigračima - mi smo svi jedna porodica. U Ekvadoru svi gledaju moje utakmice, posebno moja majka, porodica i prijatelji. Svi smo mi navijači Partizana", zaključio je Kastiljo.

Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli SLS sa 53 boda.