Superliga Srbije

Novi fenomenalan transfer: Nikola Vukić se iz IMT-a preselio u Abu Dabi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.02.2024 13:43
Nikola Vukić i Aleksandar Katai na meču Crvena zvezda - IMT MN Press
Nikola Vukić i Aleksandar Katai na meču Crvena zvezda - IMT

Dosadašnji fudbaler IMT-a, Nikola Vukić potpisao je ugovor sa ekipom Al Džazira do 30. juna 2027. godine, saopštio je danas beogradski klub.

Vukić (19) je predstavljen kao novo pojačanje kluba iz Abu Dabija, ali dve strane još nisu saopštile finansisjek detalje transfera.

 

 

"Novi milionski transfer našeg kluba! Sa ponosom vas obaveštavamo da je IMT postao lider u stvaranju vrhunskih igrača na ovim prostorima. Naša posvećenost razvoju talenata u fudbalskoj akademiji rezultirala je još jednim izvanrednim transferom. Nikola Vukić, jedan od naših sjajnih igrača, sada će svoj kvalitet demonstrirati u redovima FK Al Džazira. Želimo Nikoli sve najbolje u novoj fazi karijere, gde će biti ambasador našeg kluba", saopštio je IMT na Instagramu i dodao:

"Vukićev odlazak predstavlja jedan od najvećih transfera u istoriji našeg kluba. Retko se susreće talenat poput njegovog u našem fudbalu, a impresivno je što je za nas odigrao 97 utakmica. U tom periodu, postigao je 13 golova, ostvario šest asistencija i proveo preko 6500 minuta na terenu u dresu IMT-a. Ovo je zaista izuzetan trenutak za naš klub".

Al Džazira se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli Lige Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 20 bodova iz 12 utakmica, dok je IMT nakon poraz od Partizana u 21. kolu Mozzarte Bet Superlige na 12. mestu s a21 osvojenim bodom.