Superliga Srbije

Vladan Milojević pred gostovanje Novom Pazaru: Fokusiran sam samo na svoj tim

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.02.2024 14:57
Trener FK Crvena zvezda, Vladan Milojević MN Press
Trener FK Crvena zvezda, Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu gostovati Novom Pazaru od časova (TV Arena 1 Premium) u okviru 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Svoja očekivanje je za meč je izneo šef stručnog štaba crveno-belih, Vladan Milojević.

"Ne možemo da utičemo na to da li se igra sa publikom ili ne, ali siguran sam da će biti fudbalska atmosfera. Lepo je kad je tu publika, bez obzira što je Novi Pazar okrenut lokal patriotizmu. Što se tiče kadrovskih problema koje imaju - ni na to ne možemo da utičemo. Fokusiran sam na moj tim i igru koju želimo da prikažemo", izjavio je Milojević

Nakon završetka Azijskog kupa, Hvang In-Beom se pridružio saigračima i on je spreman za sutrašnji meč. Ostaje pitanje i dalje da li će utakmicu započeti od prvog minuta.

"Hvang je spreman za igru i nemam dilemu oko njega, jer se radi o kvalitetnom igraču. Imamo vremena do sutra da odlučimo da li će početi", rekao je iskusni strateg.

Upitan je Milojević da prokometariše igrače koji se dovode u vezu sa Crvenom zvezdom pred kraj prelaznog roka, ali je izjavio kako je fokusiran samo na svoj tim.

"Fokusiran sam na igrače koje treniram. Imamo skauting službu koja je maksimalno posvećena, a ja radim svoj deo posla", zaključio Milojević.

Aktuelni šampion Srbije trenutno zauzima drugo mesto sa 49 bodova, jednim manje od Partizana. Upravo meč sa crno-belima bi mogao da bude presudan, a poznat je i termin u kom će se odigrati 172. "večiti derbi".

Standings provided by Sofascore