Superliga Srbije

Natho i Partizan spremili olovke za potpisivanje novog ugovora: Izraelac do leta 2025. godine u Humskoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.02.2024 17:37
Bibars Natho, fudbaler Partizana, proslavlja gol MN Press
Bibars Natho, fudbaler Partizana, proslavlja gol

Ako se ne desi neki veliki obrt, Bibars Natho i Partizan potpisaće ubrzo novi ugovor, jer su se dve strane usaglasile oko svega što je potrebno i važno u vezi produženja saradnje. Ovog puta do leta 2025. godine. 

Prema saznanjima Mozzart sporta, Izraelac i rukovodstvo crno-belih nisu još hteli razlaz po slovu sadašnjeg ugovora, pošto je isti trebalo da usledi ovog juna, nego su zajedno procenili da će nastaviti istim putem. 

S opcijom ponovnog produženja ugovora sledećeg proleća, ako se u međuvremenu ispostavi da je Natho fizički i mentalno spreman da i dalje odgovara takmičarskim i trenažnim zadacima, a klub ispunjava njegove finansijske uslove. 

Tridesetšestogodišnji Natho je još od 2019. godine deo kluba iz Humske, a prethodno je ugovor produžio 2022. Od tada je odigrao dosta utakmica, što kao starter što kao rezervista, postigao dosta golova i mnogo ih namestio kolegama. 

Radeći s mnogim trenerima, Bibars je skupo 191 meč, 58 pogodaka i 51 asistenciju, nastupajući u domaćim takmičenjima i u Evropi. Pre Partizana igrao je za Hapoel, Rubin, PAOK, moskovski CSKA i Olimpijakos.