Superliga Srbije

Šarac pred gostovanje Spartaku: Potrošili smo mnogo kredita ove sezone, u toku je opšta mobilizacija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.03.2023 13:50
Šarac pred gostovanje Spartaku: Potrošili smo mnogo kredita ove sezone, u toku je opšta mobilizacija MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Niša u nedelju od 15.00 (TV Arena sport 10) gostuju Spartaku u Subotici u okviru 27. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Trener Nišlija, Dragan Šarac, izjavio je da njegova ekipa gostovanje ovo gostovanje mora da shvati maksimalno ozbiljno:

"Potrošili smo mnogo kredita ove sezone. Ovo gostovanje moramo da shvatimo maksimalno ozbiljno, u ekipi je opšta mobilizacija i svi koji su zdravi krenuće na put da pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat u Subotici. Čitave prethodne nedelje smo naporno radili, ali smo i dosta pričali o svemu. Imamo još četiri kola do, sada je već izvesno, plej-auta i pokušaćemo da osvojimo maksimalan broj bodova", istakao je šef stručnog štaba Radničkog.

Osvrnuo se Šarac i na kvalitete i igru tima iz Subotice:

"Spartak izuzetno cenim, tabela pokazuje da smo po kvalitetu tu negde, izjednačeni. Četiri kola ne znaju Subotičani za poraz, kup utakmicu ne računam, izašli su maltene sa rezervnim timom. Imaju izuzetno opasna krila Srećkovića i Bijelovića, napred opasnog Hristića, talenat u Staniću, iskustvo u Tumbaseviću. Idemo da se isprsimo i da obezbedimo rezultat kojim bismo kupili mir za period rada tokom pauze", zaključio je Šarac.  

Radnički je trenutno na 13. mestu Superliga sa 23 osvojena boda iz 26 odigranih kola, dok Spartak ima bod više.