Superliga Srbije

Partizan pustio Zlatana Šehovića na pozajmicu u kazahstanski Ordabasi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.02.2024 15:29
Zlatan Šehović nije imao zapaženu minutažu MN Press
Zlatan Šehović nije imao zapaženu minutažu

Levi bek Partizana Zlatan Šehović napustio je crno-bele i igraće na pozajmici u kazahstanskom Ordabasiju. Prodali su crno-beli ove zime Mihajla Ilića Bolonji, Kristijana Belića u AZ Alkmar, te Kvinsija Meniga u Sivaspor, zaradili 7.000.000 evra, ali sa tim nisu stali već su procenili da mogu i bez Šehovića u prolećne bitke za titulu.

Dete Partizana bio je prvi tim promovisan 2018. godine, u januaru 2020. se preselio u izraelski Makabi Netanju gde je do leta 2022. godine igrao standardno. Crno-beli su ga vratili za 350.000 evra, ali se nije nametnuo, u svim takmičenjima proveo je na terenu svega 737 minuta. Želja za minutažom i standardnijom formom je i dovela da Partizan izaže u susret Šehoviću i pusti ga u Kazahstan.

Odlaskom Šehovića crno-beli su ostali samo sa Nikolom Antićem kao levom beku, ali na toj poziciji mogu da odgovore i Stojković i Filipović, tako da trener Igor Duljaj ima u rotaciji dovoljno igrača.

Ordabasi je prošle sezone prvi put u istoriji postao šampion Kazahstana, beloruski trener Aleksandar Sednjov je procenio da će mu Šehović biti dobra konkurencija Gefurzanu Sujumbajevu.