Superliga Srbije

Zvezda odbila 10 miliona evra za Bukarija: To jesu velike pare, ali titula nema cenu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

06.02.2024 10:56
Osman Bukari proslavlja gol za Crvenu zvezdu MN Press
Osman Bukari proslavlja gol za Crvenu zvezdu

Fudbalski reprezentativac Gane, Osman Bukari neće ove zime napustiti Crvenu zvezdu, uprkos tome što je aktuelni šampion Srbije imao sjajnu ponudu za njega.

"Crveno-beli" su odbili ponudu od 10 miliona evra, koju je LA Galaksi poslao za Bukarija, a kako je iz kluba saopšteno u izjavi za Tanjug razlog ovakve odlke je želja crveno-elih da odbrane šampionsku titulu.

"Bukari definitivno ostaje na Marakani. To je naša konačna odluka. Deset miliona evra jeste velika ponuda, ali titula u maju mesecu nema cenu. Ovde se ne radi o tome da li ćemo nekada u budućnosti dobiti ovakvu ponudu ili manju za Bukarija, ovde je prelomno to, da nam je on neophodan za osvajanje šampionske titule i da nas posle toga samo plej-of deli od novog ciklusa Lige šampiona koja od septembra kreće u novom formatu sa uvećanim bonusima", navode iz Crvene zvezde i dodaju:

 

 

"Bukari je igrač koji pravi ogromnu razliku na terenu i ne želimo da u sezonu uđemo oslabljeni. Rekli smo da iz kluba ne može da ide nijedan igrač čiji odlazak ugrožava titulu."

Bukari (25) je član Crvene zvezde od 2022. godine, a koliko na stadionu "Rajko Miitć" veruju u njega pokazuje i to da je dobio srpski pasoš, tako da ne "troši" mesto stranca u ekipi.

Crvena zvezda trenutno zauzima drugu pozciju na tabeli Mozzart Bet Superlige sa bodom zaostatka za vodećim Partizanom, a prvi meč prolećnog dela sezona odigraće protiv Voždovca u subotu, 10. februara na svom terenu.