Superliga Srbije

Zvezdin podmladak bolji od Pafosovog, Mitrović dvostruki strelac

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.01.2024 13:37
Mladi tim Crvene zvezde Facebook/FK Crvena zvezda
Mladi tim Crvene zvezde

Podmlađeni tim Crvene zvezde sa ubedljivih 4:0 savladao je tim Pafosa do 20 godina, a meč je obeležio dvostruki strelac Stefan Mitrović.

Vladan Milojević je šansu na ovom meču pružio braći Mituljikić, supertalentovanom Andriji Maksimoviću, golmanu Vuku Draškiću i Veljku Milosavljeviću. Najstariji na terenu bio je Lazar Nikolić, a od prvotimaca su tu još bili Vladimir Lučić, Nikola Stamenić, Uroš Kabić i Nikola Knežević.

Crveno-beli su bili dominantni tokom čitave utakmice, Stefan Mitrović je otvorio rivala golovima u prvom i 20. minutu, dok je svaku dilemu razrešio Andrija Maksimović na početku drugog dela igre. Konačan rezultat u završnici meča postavio je Nikola Mituljikić.

Vladan Milojević je ovaj meč iskoristio da vidi mogućnosti pojedinih mladih igrača u ovom trenutku, a već sutra bi trebalo da dobije startnih 11 za start prolećnog dela sezone protiv bugarskog Boteva od 16 časova. To će ujedno biti i generalna proba srpskog šampiona uoči okršaja sa Voždvocem 10. februara.

Kako smo juče i najavili Crvenoj zvezdi je stigla ponuda Verone za transfer Stefana Mitrovića, ali u upravi crveno-belih još nisu doneli i konačnu odluku da li će ga i prodati jer se radi o sumi nešto većoj od milion evra plus procenti od dalje prodaje. Malo je vremena za razmišljanje jer se prelazni rok u Italiji završava u četvrtak do ponoći.