Superliga Srbije

Atmosfera je bolja posle trijumfa u Lučanima, hoćemo da pobedimo i Radnik: Duljaj najavljuje novi uspeh Partizana

komentari (0)

Izvor: Tanjug

16.03.2023 14:54
Atmosfera je bolja posle trijumfa u Lučanima, hoćemo da pobedimo i Radnik: Duljaj najavljuje novi uspeh Partizana MN Press

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je da njegov tim ne sme da potceni ekipu Radnika i dodao da crno-beli idu na pobedu u narednom meču 27. kola Superlige Srbije koji je na programu u petak od 16.00 čsova na tsadionu u Humskoj )16, TV Arena 1 Premium).

Crno-beli su u prošlom kolu savladali Mladost u Lučanima 3:0, što je ujedno bio i prvi trijumf mladog stručnjaka na klupi srpskog vicešampiona.

"Uvek je dobro kada se pobedi. Vratilo se samopouzdanje, lakše se diše, drugačija je atmosfera. To je pozitivan signal, nadamo se da ćemo nastaviti u tom ritmu. Moramo da naporno radimo i da kontrolišemo igru, ako to uspemo rezultat će doći sam po sebi", rekao je Duljaj na konferenciji za medije i dodao:

 

 

"Imamo lepu priliku da protiv Radnika nastavimo seriju pobeda na našem stadionu. Radnik ima mladog, perspektivnog trenera, koji je dosta ozbiljan. Znam kako on radi, njegova ekipa igra organizovano i čvrsto u odbrani. Ono što je najvažnije da se mi skoncentrišemo na našu igru, znamo šta bi trebalo da uradimo u ovoj utakmici".

Šef stručnog štaba Partizana je najavio da će Rikardo Gomeš biti u konkurenciji za sastav protiv ekipe iz Surdulice.

"Ako potcenimo protivnika, loše ćemo proći. Najvažnije je budemo maksimalno agresivni bez obzira na ime protivnika. Moramo da stavimo do znanja protivniku šta želimo na ovom meču. Ja sam uvek za gol više. Treba da nastavimo u ovom ritmu. U ovom trenutku nam je potreban svaki igrač", istakao je Duljaj.