Superliga Srbije

ARENA NA KIPRU Radojević imun na hvalospeve: Moje da ćutim i radim

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.01.2024 17:48
Viktor Radojević, levi bek Crvene zvezde Facebook/FK Crvena zvezda
Viktor Radojević, levi bek Crvene zvezde

Viktor Radojević je još jednom potvrdio da je budućnost Crvene zvezde na levom beku. Još jednu kvalitetnu partiju završio je asistencijom za drugi gol Šerifa Ndjajea. Ima sjajnu levu nogu, veoma kvalitetan centaršut i za sada stižu pohvale sa svih strana.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je u intervjuu za TV Arena sport govorio o njemu, napominjajući ga kao mladog igrača koji grabi ka mestu prvotimca.

Viktor Radojević je stao pred kamere TV Arena sport posle pobede nad Mladosti iz Lučana i na delu pokazao isto što i demostrira na terenu: oštrinu, koncentraciju, promoćurnost, inteligenciju.

"Trudim se da ne slušam šta se priča, moje je da ćutim i radim", odgovorio je kolegi Saši Tomiću na pitanje o hvalospevima.

Za sada opravdava poverenje trenera Vladana Milojevića.

"Iskreno, mislim da opravdam svaki minut na terenu. Milojević je ozbiljan čovek, trudim se da opravdam zahteve koje mi postavlja".

Partneri mu se menjaju uz levu aut liniju, on najviše voli da igra sa...

"Ne pravim putanje, a Lučić mi više prija od ostalih".

Zna i šta mu još nedostaje u igri.

"Pozicioniranje, brže otvaranje i igra napred", zaključio je Radojević za TV Arena sport.

Za klupski sajt je dodao da je dobar centaršut plod rada sa Milojevićem:

"Pomaže mi što radim individualno sa šefom. To je poverenje koje se nekako oseti, jer zaista poklanja mnogo pažnje nama mlađima. Videlo se danas kako smo vežbali centaršut. Bitne su mi ove utakmice, jer kroz njih stičem samopouzdanje. Naporne su pripreme, ali kad se obuče Zvezdin dres, ništa nije teško".