Superliga Srbije

ARENA NA KIPRU: Doktor Čukaričkog otkrio šta se dogodilo Tediću - povratak na teren za tri meseca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.01.2024 15:18
Slobodan Tedić u dresu reprezentacije Srbije MN Press
Slobodan Tedić u dresu reprezentacije Srbije

Povratnik u redove Čukaričkog, Slobodan Tedić se požalio na bolove u grudima i leđima u petak, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu.

Doktor fudbalskog kluba sa Banovog Brda, Predrag Stefanović, otkrio je ekipi TV Arena sport na Kipru šta se tačno dogodilo i kako je trenutno bivši igrač Mančester sitija.

"Slobodan Tedić je na večernjem treningu u petak osetio bolove u predelu grudnog koša i u leđima. Te tegobe su se nastavile i u toku noću, mi smo u subotu odmah reagovali i odveli ga u bolnicu. Tamo mu je dijagnostikovano postojanje pneumotoraksa, odnosno prisustvo vazduha pleoriji. U prostoru gde fiziološki ne bi trebalo da bude prisutan. Odmah se reagovalo i učinjena je jedna mala intervencija za evakuaciju tog vazduha. On je sada stabilno i dobro se oseća. Čekamo naredne dane da vidimo definitivno rešavanje tog problema gde će mu biti potrebna još jedna manja intervencija. Videćemo u kom trenutku će se ona obaviti", rekao je doktor Stefanović.

On je takođe i izjavio kako će se Tedić laganim treninzima vratiti kroz mesec dana, dok bi ostatku ekipe mogao da se priključi za tri meseca.

"Posle ove interevencije koja ga čeka u narednim danima, mesec dana će biti potrebno da on krene sa nekim laganim treningom. Potpuni oporavak možemo da očekujemo za jedno dva i po do tri meseca. To je preliminarni plan", zaključio je Stefanović za TV Arena sport.