Superliga Srbije

Milojević pojačao Čukarički, Portugalac sleteo u Lučane... : Pljušte potpisi za srpske srpskoligaše

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.01.2024 17:35
Nemanja Milojević, bivši fudbaler Voždovca, sa saigračem MN Press
Nemanja Milojević, bivši fudbaler Voždovca, sa saigračem

Paralelno sa počecima priprema za prolećni deo sezone, klubovi Mozzart Bet Superlige Srbije popunjavaju ekipe za nastavak fudbalskog prvenstva, pa je tako palo nekoliko poptisa na više adresa. 

Čukarički je vratio Nemanju Milojevića, a 25-godišnji sin novog (starog) trenera Crvene zvezde, Vladana Milojevića, na Banovo brdo dolazi iz Novog Pazara. 

Ofanzivni vezista je profesionalnu karijeru započeo u istom dresu, noseći ga od 2015. do 2018. godine, posle odlaska igrao je za Kolubaru, Voždovac, Vojvodinu i Panionios, a sada je parafirao dvogodišnji ugovor. 

Osim Gordana Petrića pojačanje je dobio i njegov kolega iz Javora, Radovan Ćurčić, u čiji tim su stigli Luka Petrović (26) i nešto iskusniji Stefan Marjanović (29). 

 

 

Prvi igra na poziciji krilnog napadača i prethodno je nastupao za pančevački Železničar, OFK Vršac, Dinamo iz Pančeva, Rad i Žarkovo, dok je drugi štoper i dolazi iz Kolubare, a igrao je još za Radnički Niš, Podgoricu, Smederevo, Grafičar...

Saradnja sa Petrovićem trebalo bi da potraje tri godine, a sa Marjanovićem duplo manje, što ne znači da ovaj tandem neće ostati duže ili kraće od pomenutog vremenskog perioda. 

Danas je svoje redove osvežila i Mladost iz Lučana, pošto je dovela Portugalca Nuna Pereiru (23). Centralni igrač veznog reda ponikao je u Rio Aveu, a prošlu godinu proveo je u litvanskom Džiugasu, odigravši 33 meča u šampionatu nekadašnje sovjetske republike. Angažovan je kao slobodan "strelac".

 

Standings provided by Sofascore