Superliga Srbije

Miloje je sigurno boji trener u odnosu na 2017. godinu, mora da bude šampion: Terzić raširenih ruku čeka trofejnog stručnjaka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.12.2023 14:24
Zvezdan Terzić i Vladan Milojević, generalni direktor i budući trener Crvene zvezde MN Press
Zvezdan Terzić i Vladan Milojević, generalni direktor i budući trener Crvene zvezde

Osim ako se ne desi neki kopernikanski obrt, Vladan Milojević će na sutrašnjoj konferenciji za medije u Crvenoj zvezdi biti predstavljen kao novi trener crveno-belih, jer je dobio i prihvatio poziv svog bivšeg kluba da mu pritekne u pomoć. 

Kao što je to uradio na početku svog prvog mandata u Ljutice Bogdana 1, kada se latio vrućeg krompira i uprkos mnogim teškim okolnostima i preprekama na putu ostvario velike stvari u Srbiji i Evropi. 

"Miloje je sigurno bolji i iskusniji trener u odnosu na 2017. godinu. Od njega očekujemo mnogo, on je dokazao od 2017. do 2019. da pravi rezultat sa manje kvaliteta na terenu, nego što danas ima na raspolaganju. Milojević mora da bude šampion Srbije, moramo da budemo konkurentni u Evropi. Naravno, pred njim je zadatak afirmacija mladih igrača", jasan je Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde koji je na današnjoj opširnoj konferenciji za medije ozvaničio odlazak Baraka Bahara

MN Press

 

I dok je pričao o fudbalskom stručnjaku iz Aranđelovca, visoki funkcioner branioca duple krune i učesnika grupne faze tekuće Lige šampiona imao je potrebu da kaže poneku lepu reč o Izraelcu s kojim je dogovoren sporazumni razlaz, dan posle izgubljenog "večitog derbija" sa Partizanom. 

"Ono što je Bahar uradio dobro, a očekujem da Milojević nastavi, u Ligi šampiona smo imali po pet bonus igrača. Nikada nismo imali takav kapital i blago.Imamo mnogo interesovanja i razgovora, očekujemo velike prihode od tih igrača. Mijatović i Nedeljković nisu na prodaju, to smo svima rekli", reči su Terzića.