Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Derbi 26. kola na "Karađorđu", stiže Čukarički

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.03.2023 10:04
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Derbi 26. kola na "Karađorđu", stiže Čukarički MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde praktično su već osvojili šampionsku titulu, budući da imaju 18 bodova više od Partizana, ali je zato borba za drugu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona zanimjivija nego ikada.

Za sada ona pripada Partizanu, koji ima bod više od Čukaričkog, dva više od od TSC-a i šest od Novog Pazara, a ukoliko Vojvodina u derbiju 26. kola na svom terenu bude bolja od tima sa Banovog brda (16, TV Arena sport 2) i Novosađani bi se uključili u pomenutu borbu.

To obećava zanimljiv i sadržajan meč na "Karažorđu" čemu se nada i nvi trener domaćeg tima Radoslav Batak.

"Očekuje nas jako važna utakmica u kojoj Vojvodina ima bezbroj motiva. Jedan od njih je što u poslednjih pet utakmica Vojvodina nije slavila pobedu protiv Čukaričkog. Zato želim ovim putem da pozovem sve navijače da nas podrže u što većem broju, jer i sutra navijačka grupa 'Firma' slavi 34 godine od osnivanja. Takođe sve naše sugrađane i prijatelje pozivam da dođu i da nam daju vetar u leđa da zajedno dođemo do pobede", poručio je šef stručnog štaba domaćeg tima, dok prvotimac beogradskog sastava Stefan Tomović dodaje:

"Čeka nas izuzetno teška utakmica, Vojvodina ima vrlo kvalitetan sastav, igraju na svom stadionu, promenili su trenera i verovatno će uslediti reakcija. Ali, očekujem da nastavimo u ritmu u kojem smo krenuli. Dobro poznajem stadion 'Karađorđe' dok sam nosio dres Proletera, tamo sam najviše golova u karijeri postigao, neki su bili zaista lepi, protiv velikih rivala. Radujem se što ću ponovo igrati u Novom Sadu".

Mozzart Bet Superliga, 26. kolo

Subota

Radnički 1923 - Napredak 14.00 (TV Arena sport 2)
Vojvodina - Čukarički 16.00 (TV Arena sport 2)
Spartak - Mladost GAT 18.00 (TV Arena sport 10)

Nedelja

Radnički Niš - Voždovac 14.00 (TV Arena sport 8)
Radnik - Javor 14.00 (TV Arena sport 10)
Crvena zvezda - Novi Pazar 16.00 (TV Arena 1 Premum)
Mladost - Partizan 18.15 (TV Arena 1 Premium)

Ponedeljak

Kolubara - TSC 16.30 (TV Arena 1 Premium)