Superliga Srbije

Jovan Mijatović zapao za oko skautima Juventusa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.11.2023 12:29
Jovan Mijatović, naapdač Crvene zvezde MN Press
Jovan Mijatović, naapdač Crvene zvezde

Jovan Mijatović nalazi se na meti skauta Juventusa, prenosi kao jednu od značajnijih vesti "Gazeta delo Sport". Naime, sportski direktor "Stare dame" Kristijano Đuntoli dobio je povoljne analize skauta o kvalitetima napadača Crvene zvezde a i sam je mogao da se uveri koliko je u voom času sposoban da se nosi sa iskusnim igračima u UEFA Ligi šampiona.

Po informacijama eminentnog sportskog lista, Đuntoli šparta Evropom u potrazi za mladim, talentovanim igračima i pored Mijatovića na spisku Juventusa su vezni igrač Kopenhagena Runi Bardži, igrač podgoričke Budućnosti Vasilije Adžić i Asan Udraogo iz Šalkea.

 

 

Mijatović je ugovorom vezan za Zvezdu do juna 2026. godine, ove sezone je igrao kod Baraka Bahara na čak 21 meču, tri puta je ulazio u Ligi šampiona, sinoć je protiv Jang Bojsa imao dve kolosalne prilike u drugom poluvremenu. Na 10 mečeva Mozzart bet Superlige Srbije postigao je četiri gola, pogodio je i u Kupu Srbije, na dva meča Omladinske Lige šampiona dva puta je bio strelac. Jedino nije postizao golove u pet susreta u dresu Grafičara, gde je na dvojnoj registraciji.

Za omladinsku selekciju Srbije odigrao je pet mečeva uz četiri pogotka, posebno je impresivno odigrao protiv Italije, kada je za 45 minuta postigao dva sjajna gola i ubeležio asistenciju u pobedi od 5:4!