Superliga Srbije

Partizan je moja porodica, ali moram da prihvatim nove izazove: Lutovac se oprostio od crno-belih

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.02.2023 13:04
Partizan je moja porodica, ali moram da prihvatim nove izazove: Lutovac se oprostio od crno-belih MN Press

Donedavni fudbaler Partizana, Aleksandar Lutovac raskinuo je juče ugovor sa crno-belima i pridružio se austrijskom Ridu, a danas se na veoma emotivan način oprostio od kluba ih Humske.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je u Partizan stigao iz Rada 2019. godine, za srpskog vicešampiona je odigrao 88 utakmica i postigao tri gola.

"Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv - još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku", stoji u saopštenju Lutovca i dodaje se:

"Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu i u centru, od portira do Keva, koji su brinuli o nama. Mi smo ta porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala - ni kada su nas otpisivali! Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći Sveti grb! Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz".

Novi prvotimac Rida je pozvao sve navijače Partizana da i dalje budu uz klub i pomognu njegovim, sada već, bivšim saigračima da izguraju sezonu do kraja i ostvare rezultate koji se od njih očekuju.

"Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi - koji volimo Partizan, budemo oko njega! Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama", napisao je Lutovac.