Superliga Srbije

Nastavljena utakmica Novog Pazara i Vojvodine: Zbog incidenta 45 minuta bez fudbala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.10.2023 17:09
Nastavljena utakmica Novog Pazara i Vojvodine: Zbog incidenta 45 minuta bez fudbala TV Arena sport/ Screenshot

Posle dugih 45 minuta prekida nastavljena je utakmica 11. kola MozzartBet Superlige Srbije, između Novog Pazara i Vojvodine na stadionu u gradu na Jošanici, jer je u međuvremenu ispražnjena tribina odakle su bacana pirotehnička sredstva na teren. 

Kako su jedna petarda ili topovski udar završili pored golmana i kapitena domaćeg tima, Nikole Mirkovića, kom je posle toga ukazana lekarska pomoć u 10. minutu, a jedan 2projektil" ispred štopera Abdulaja Sisea, arbitar Srđan Jovanović zaustavio je igru pri rezultatu 0:0. 

I zahtevao da se izbace vinovnici incidenta, da bi naknadno, uz konsultaciju sa odgovarajućim predstavnicima Novog Pazara i ljudima zaduženim za bezbednost iz Fudbalskog saveza Srbije svirao nastavak susreta. 

Posle svega "slučaj" se seli u ruke Disciplinske komisije FSS, koja će odlučivati o sankcijama za današnji izgred navijača kluba koji je duel sa Novosađanima dočekao na 11. mestu, a ovog leta jako i ambiciozno pojačao ekipu dovođenjem Adema Ljajića, Sejdube Sume i Marka Šćepovića.