Superliga Srbije

Igor Duljaj: Utakmica protiv Mladosti će biti veoma teška

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.10.2023 21:30
Igor Duljaj: Utakmica protiv Mladosti će biti veoma teška MN Press

Trener Fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas da je lučanska Mladost po tradiciji nezgodan rival "crno-belima", kao i da su utakmice pred reprezentativne pauze uvek najteže. 

Na početku konferencije za medije posvećene meču koji se igra u subotu od 18.30 časova na stadionu Partizana, Duljaj je čestitao omladincima na pobedi u UEFA Ligi mladih, a zatim je pričao o sutrašnjem protivniku. 

"Utakmica protiv Mladosti će biti vrlo teška, iz prostog razloga zato što je to meč pred reprezentativnu pauzu. Oni imaju iskusnu ekipu, da ne nabrajam sve igrače, od golmana Stamenkovića, Miloševića koga pamtim iz Ukrajine, Tumbasević... Odličan tim koji će doći bez opterećenja. Uspeli su da uzmu bodove ekipi TSC koja igra Evropu, koja je juče odigrala fantastičan meč protiv Olimpijakosa. Samim tim, oni su osokoljeni i želeće da se nadigravaju sa Partizanom. Poštujemo ekipu Mladosti, oni su po tradiciji uvek nezgodan rival za Partizan. Ono što je najvažnije je to kako ćemo mi da uđemo u meč. Ponavljam, znam iz iskustva da su ove utakmice najteže za našu ekipu, posebno kad ide reprezentativna pauza", započeo je Duljaj.

Partizan je protiv Napretka u Kruševcu prvi put još od avgusta u Mozzart Bet Superligi sačuvao mrežu, a pride je stvorio veliki broj prilika.

"Mene raduje što smo stvorili dosta šansi, ali opet moram da kažem da Napredak nije imao dosta utakmica do naše. Napravili su veliku pauzu, a možda je to jedan od razloga što nisu tempirali formu protiv nas, kolega iz Kruševca može da opravdanje zbog toga i sa te strane mogu da ga razumem. Sa druge strane, pozitivno je što stvaramo mnogo šansi i naravno uvek raduje kad utakmicu dobijete bez primljenog gola", poručio je Igor Duljaj.