Superliga Srbije

Prva osoba koju sam okrenuo po preuzimanju Partizana bio je Gordan Petrić: Igor Duljaj otkrio kako je došlo do toga da preuzme "crno-bele"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.02.2023 12:36
Prva osoba koju sam okrenuo po preuzimanju Partizana bio je Gordan Petrić: Igor Duljaj otkrio kako je došlo do toga da preuzme "crno-bele" FK Partizan

Imenovan je Igor Duljaj juče na mesto trenera prvog tima Partizana, a prvi trening će obaviti u toku današnjeg dana.

Pre nego što zajedno sa gračima izađe na teren sportskog centra "Teleoptik" dosadašnji trener "optičara" je u razgovoru za klupsku televiziju otkrio kako je došlo do toga da on bude naslednik Gordana Petrića.

"Bio sam u Topoli kada me je pozvao sportski direktor Ivica Kralj i pitao me kada mogu da dođem do stadiona. Popio sam kafu sa kumom i otišao na sastanak. A kad sam se dogovorio sa čelnicima kluba prva osoba koju sam pozvao bio je Gordan Petrić. On je sjajan čovek, u nezgodnom trenutku je preuzeo ekipu i želeo sma da se čujem sa njim", objasnio je Duljaj šta je prethodilo njegovom imenovanju na mesto novog trenera Partizana.

Nekadašnji kapiten crno-belih će debi na klupi imati već u petak, 3. marta na 169. "večitom derbiju" na stadionu Crvene zvezde (19, TV Arena 1 Premium), a i on je sam svestan da do tog susreta ne može mnogo toga da bude urađeno.

"Bilo bi neodgovorno da se bilo šta obeća u ovako kratkom vremenskom roku, jer iskreno rečeno, ne može mnogo toga da se promeni. Ekipu poznajem, to nije problem, ali ih još nisam video niti sam smišljao neki pozdravni govor, već ću im reći ono što mi je na srcu. Očekujem red i disciplina koji moraju da se znaju, jer je to baza šta god u životu da radiš", rekao je Duljaj, a na pitanje šta bi doneo iz Šahtjora u Partizan kroz smeh dodao:

"Vlasnika".