Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Derbi u Nišu, stiže Vojvodina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.02.2023 08:48
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Derbi u Nišu, stiže Vojvodina MN Press

Centralni meč 24. kola Mozzart Bet Superlige biće odigran u petak, 3. marta kada se u okviru 169. "večitog derbija" sastaju Crvena zvezda i Partizan (19, TV Arena 1 Premium), a do tada će već biti odigrano preostalih osam mečeva ove runde takmičenja.

Prva dva od njih na programu su danas u Nišu i Surdulici i u njima se sastaju Radnički - Vojvodina (16, TV Arena 1 Premium) i Radnik - Voždovac (18, TV Arena 1 Premium).

Novosađani na "Čair" dolaze predvođeni novim trenerom Radoslavom Batakom, koji je ne tako davno sedeo na klupi domaće ekipe.

"Vojvodina je pred naš duel smenila Milana Rastavca, koji je ranije ostavio dubok trag u Radničkom, a postavila na njegovo mesto još jednog nekadašnjeg trenera Radničkog, Radoslava Bataka. Čeka nas neizvesna utakmica i daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu i osvojimo sva tri boda. Odsustvuje Andrić koji je dobio crveni karton, nadam se samo da neće dobiti više od jednog meča kazne, nije bilo namere da odigra rukom pri onoj intervenciji", poručio je uoči meča trener domaćih Nenad Lalatović, dok je Batak dodao:

"Sa igračima sam razgovarao šta treba da popravimo u najkraćem roku. Mislim da je povratna informacija bila pozitivna i da su oni svesni trenutka u kom se nalazimo. Rekao sam im stvari koje su znali, ali ja ću im ponavljati svakog dana. Deo su velikog kluba, imaju i više nego dobre plate za naše uslove, imaju ozbiljnu organizaciju unutar kluba i da to moraju da vrate. Poručio sam i da su u životu kao i u fudbalu važne dve stvari – davanje i odricanje, jer ne možemo samo da uzimamo. Znamo zašto smo tu i šta nam je cilj. Posle ove utakmice već možemo da se vratimo na poziciju koja nas vodi u Evropu".

Mozzart Bet Superliga, 24 kolo

Utorak

Radnički Niš - Vojvodina 16.00 (TV Arena 1 Premium)

Radnik - Voždovac 18.00 (TV Arena 1 Premium)

Sreda

Mladost GAT - Napredak 14.00 (TV Arena 1 Premium)
Spartak - Novi Pazar 16.00 (TV Arena 1 Premium)
Mladost - Čukarički 18.00 (TV Arena 1 Premium)

Četvrtak

Radnički 1923 - TSC 14.00 (TV Arena 1 Premium)
Kolubara - Javor 18.00 (TV Arena 1 Premium)

Petak

Crvena zvezda - Partizan 19.00 (TV Arena 1 Premium)