Superliga Srbije

Šćekić dobio dva meča suspenzije zbog verbalnog napada na sudiju: Vezista Partizana preskače derbi sa Crvenom zvezdom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.09.2023 19:44
Šćekić dobio dva meča suspenzije zbog verbalnog napada na sudiju: Vezista Partizana preskače derbi sa Crvenom zvezdom MN Press

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Aleksandra Šćekića sa dva meča zabrane nastupa u MozzartBet Superligi Srbije, pa trener Partizana Igor Duljaj ne može da računa na ovog vezistu u sutrašnjem duelu sa IMT-om i protiv Crvene zvezdu u kolu posle toga. 

Crnogorski fudbaler će na taj način ispaštati što je verbalno nasrnuo na glavnog sudiju dobijenog duela sa Radnikom, prošlog vikenda, nezadovoljan zbog poništavanja, ispostavilo se kasnije, regularnog gola crno-belih. 

"Na današnjoj sednici Disciplinske i Etičke komisije FSS, kojom je predsedavao Ivan Nikolić, najviše pažnje posvećeno je događajima sa utakmica "vecitih". Isključeni igrači Čukaričkog Bojan Kovačević i Partizana Aleksandar Šćekić propustiće po dve utakmice zbog nesportskog ponašanja prema sudijama i to u ulozi rezervnih fudbalera. U narednom kolu neće nastupiti ni fudbaler Radnika Mihailo Oreščanin zbog isključenja na meču sa Partizanom. Trener golmana Surduličana Bojan Isailović će sutrašnji derbi juga sa Radničkim iz Niša, zbog isključenja, posmatrati sa tribina", saopšteno je od strane FSS. 

Šćekić je ove sezone u četiri meča ulazio sa klupe, a poslednji meč odigrao je 27. avgusta, kada je bio na terenu pola sata protiv Javora. Jedan je od iskusnijih igrača Partizana sa 31 godinom i sa čak 10 odigranih utakmica protiv Zvezde, u kojima ima skor 3-4-3.

Inače, isti organ FSS je kaznio još Crvenu zvezdu, Čukaricki i Radnik, sa po 50.000 dinara zbog nagomilanih kartona u prethodnom kolu, dok "crveno bele", nakon dostave izjašnjenja, očekuje i kazna zbog prekomerne upotrebe pirotehnike od strane njihovih navijača na Banovom brdu.