Superliga Srbije

Posle Ljajića stigao još jedan bivši reprezentaivac: Marko Šćepović novi igrač Novog Pazara

komentari (0)

Izvor: Tanjug

18.09.2023 14:51
Posle Ljajića stigao još jedan bivši reprezentaivac: Marko Šćepović novi igrač Novog Pazara MN Press

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Marko Šćepović potpisao je ugovor sa Novim Pazarom, saopštio je danas ovaj klub na društvenim mrežama.

Šćepović (32) je ponikao u Partizanu, a pored "crno-belih" igrao je za Teleoptik, Olimpijakos, Majorku, Terek, Muskron, Fehervar, Rizespor, Buriram junajted, Omoniju i španski Lugo.

"Sa više od 125 golova u renomiranim ligama Španije, Turske, Srbije, Mađarske, Grčke i Kipra, i sa nekoliko šampionskih titula u svojoj torbi, Šćepović je pravo pojačanje koje smo čekali. Uprava kluba je zatvorila prelazni rok sa ovim izvanrednim pojačanjem", navedeno je u objavi Novog Pazara i dodaje se:

 

 

"Stiglo je novo bombastično pojačanje u napadu našeg tima. Marko Šćepović (191cm) je novi igrač FK Novi Pazar! Ovaj momak, poznat po svojim golgeterskim veštinama, dolazi pravo iz Španije, tačnije FC Luga, da osvoji srca naših navijača. Sa više od 125 golova u renomiranim ligama Španije, Turske, Srbije, Mađarske, Grčke i Kipra, i sa nekoliko šampionskih titula u svojoj torbi, Šćepović je pravo pojačanje koje smo čekali".

Novi Pazar je nedavno potpisao ugovore sa Ademom Ljajićem i Sejdubom Sumom, dok su na pozajmicu iz Fenerbahčea stigli Omar Fajed i Žinho Žo.

Novi Pazar se nalazi na sedmom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 10 bodova iz sedam utakmica.