Superliga Srbije

Opet smo primili evrogol, ali verovali smo da ćemo da pobedimo: Igor Duljaj ponosan na preokret Partizana, Ljubinković sumnja u penale

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.09.2023 22:30
Opet smo primili evrogol, ali verovali smo da ćemo da pobedimo: Igor Duljaj ponosan na preokret Partizana, Ljubinković sumnja u penale MN Press

Ponovo je Partizan morao da ode u minus, pa da vadi fleke, ali je protiv Randika kao u prethodnom duelu sa IMT-om našao način da već viđeni poraz pretvori u novu pobedu u Mozzart Bet Superligi Srbije - 3:2. 

Za veliku nervozu, a onda i radost svoje malobrojne publike u Humskoj. Ni treneru Igoru Duljaju nije bilo lako da gleda "sa strane" dramu na Topčiderskom brdu, ali je zato za TV Arena sport mirno prokomentarisao još jedan srećan ishod. 

"Nekome se to svidelo, nekom je palo teško", prokomentarisao je Igor Duljaj posle utakmice.

Mladi stručnjak imao je samo reči hvale za protivnika, a kako i ne bi kada su Surduličani dva puta zakočili "parni valjak". 

"Primili smo golove iz situacija kojih smo se najviše plašili. Primili smo ponovo evrogol. Čestitam igračima Radnika i kolegi koji je odlično pripremio utakmicu".

Naravno, više komplimenata upitio je svom sastavu, jer se još jednom izvukao iz teške situacije. 

"Čestitam i mojim igračima koji su uspeli da prevaziđu sve probleme. Nismo odustali nijednog trenutka, mi i ova publika, koliko god da je bilo, verovali smo da ćemo da pobedimo".

Nije se složio trener Partizana sa komentarom da je odbrana ponovo dobrano podbacila.

"Golovi padaju. I protivnik ima plan. A, kada neko postigne onakav gol, kao prvi, možete samo da mu aplaudirate i poklonite. Ipak, postići tri gola posle 0:2 i to ne prvi put i to je za aplauz", podvukao je strateg, od ovog kola, drugoplasiranog tima na tabeli. 

Na drugoj strani, Radnikov šef stručnog šataba, Zoran Ljubinković, niej bio istog raspoloženja. 

"Vodili smo 2:0 posle prvog poluvremena, čime sam apsolutno zadovoljan, dok je u drugom bila potpuno drugačija slika. Mi smo došli da igramo, da se nadigravamo, što niko od nas nije očekivao", istakao je Ljubinković.

Osvrnuo se kratko šef struke Surduličana i na dva penala za Partizan.

"Žao mi je momaka, možda ni oni nisu očekivali da vode 2:0. Ove situacije su po meni bile jako sumnjive, dobio sam informaciju da nemaju veze sa penalima. Nije na meni da sudim. Podlegli smo pritisku i to je sve još jedno veliko iskustvo za mene i ekipu. Ne smemo da gubimo ovakve utakmice, ko god da je na drugoj strani, morali smo bolje u drugom poluvremenu", ocenio je Ljubinković.