Superliga Srbije

Igor Duljaj bi voleo atmosferu u Humskoj kao što je imaju košarkaši: Malo sam iljubomoran, moramo da je zaslužimo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.09.2023 17:25
Igor Duljaj bi voleo atmosferu u Humskoj kao što je imaju košarkaši: Malo sam iljubomoran, moramo da je zaslužimo MN Press

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred utakmicu sa Radnikom (19.35h, TV Arena 1 Premium) u sedmom kolu Superlige Srbije, da je ljubomoran na košarkaše Partizana i da bi atmosferu sa njihovih utakmica voleo da vidi na fudbalskim mečevima.

"Malo sam ljubomoran na košarkaše, voleo bih da je takva atmosfera kod nas na stadionu. Na nama je to da zaslužimo. Znam da vole naše igrače, njihova podrška im je neophodna", istakao je Duljaj na konferenciji za novinare.

Dodao je da tradicija Partizana nalaže da se uvek borite za prvo mesto. 

"Za neke smo možda iznenađenje u ovih prvih pet kola, imali smo težak raspored, utakmice gde smo se vraćali iz mrtvih. Čak i ta utakmica protiv IMT-a je pokazala da ekipa ima karakter. Najlepša slika je posle postignutog gola Nikolića. Posle toga smo otrčali do navijača. Ovim putem ih pozivam", izjavio je Duljaj.

Osvrnuo se i na kvalitete protivnika koji je "crno-bele" prošle sezone pobedio sa 2:1 u Beogradu.

"Imali smo pauzu koja nam je prijala. Imali smo vremena da se odmorimo i pripremimo. Organizovani su pozadi, primili su samo dva gola...Očekujem izuzetno tešku utakmicu u kontekstu da ako ne probijemo bedem na vreme, da će to otići u suprotnom pravcu. Derbi je još daleko. Sada je na redu sutrašnja utakmica. Najvažnija nam je ta protiv Surdulice", zaključio je Duljaj.