Superliga Srbije

Čumić se oprostio od Vojvodine: U Novom Sadu sam se vratio u život, uvek ću navijati za Vošu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.09.2023 11:23
Čumić se oprostio od Vojvodine: U Novom Sadu sam se vratio u život, uvek ću navijati za Vošu MN Press

Dan nakon što je realizovan transfer iz Vojvodine u Rubin, dosadašnji prvotimac Novosađana, Nikola Čumić na emotivan način se oprostio od kluba sa "Karađorđa".

On je istakao da je Vojvodina jedini klub za koji iskreno navija, da će uvek biti uz Vošu, ali da je dobio ponudu koju nije mogao da odbije.

"Pre svega bih želeo da se zahvalim Vojvodini na svemu što mi je pružila, što me je fudbalski vratila u život i pomogla mi da opet odem u inostranstvo. Verovao sam u sebe kada sam dolazio, ali sam isto tako verovao klubu, koji je ispoštovao sve što je bilo dogovoreno. U Vojvodini sam doživeo moje najlepše trenutke u karijeri, uživao sam u svakom danu, treningu, utakmici, trudio sam se da u svakom trenutku dam svoj maksimum, da svaku utakmicu igram sa mnogo energije", rekao je Čumić za sajt Vojvodine i dodao:

 

 

"Mislim da sam se Vojvodini odužio na najbolji mogući način, pre svega mojim odnosom prema klubu i navijačima, a posle toga rezultatima koje sam postizao, na kraju je stigla kapitenska traka, to je do sada i najveći uspeh u mojoj karijeri. Želeo bih da se zahvalim navijačima na podršci, na ljubavi koji su mi dali, ispunio sam svoje obećanje kada sam rekao 'da ću iz Vojvodine otići samo u inostranstvo'. Takođe isto sada mogu da im poručim, da za mene u Srbiji ima samo jedan klub, da je Vojvodina moja najveća ljubav u dosadašnjoj karijeri i da je od danas bogatija za jednog pravog i iskrenog navijača, a ja se nadam da ovo nije kraj između mene i Vojvodine.

Novi prvotimac Rubina je odlučio da se posebno zahvali upravi kluba koja mu je dozvolila da u smiraj prelaznog roka promeni sredinu.

"Zahvalio bih se klubu koji mi je izašao u susret za ovaj transfer, koji je uradio sve da me zadrži, ali jednostavno ponudu koju sam dobio nisam mogao da odbijem, jer ovakva ponuda ne stigne dva puta u životu. Za kraj hvala Vam svima na svemu, bodriću našu Vošu i radovaću se svakoj pobedi! Mi smo jedno, to je naša snaga", naglasio je Čumić.

Nikola je u Vojvodinu stigao prošlog leta iz grčkog Olimpijakosa, a u karijeri je nastupao još za Lucern, Sporting Hihon, Radnički iz Niša, Metalac i Slobodu iz Užica, dok je ugovor sa ruskim timom potpisao do juna 2027. godine.