Serija A

Milan ima dva pika za kraj: Luka Jović ili Mehdi Taremi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.08.2023 19:23
Milan ima dva pika za kraj: Luka Jović ili Mehdi Taremi TV Arena sport/ Screenshot

Dugi letnji prelazni rok ulazi u poslednju nedelju i sada će krenuti prava "ludnica" da se klubovi pojačaju pred start evropskih takmičenja. Milan još nije našao trećeg špica, a u poslednjih pet dana ima dva pika: Luku Jovića i Mehdi Taremija.

Jović nije novo ime na radaru Milana, srpski napadač želi da napusti Fiorentinu koja ga nije ni registrovala za kvalifikacije Lige konferencije, ali je njegov ugovor sa Fiorentinom malo komplikovan zbog toga što je 50 odsto vlasništvo Real Madrida do juna 2024. godine.

 

 

Italijanski mediji ističu da je Milan kontaktirao i Mehdija Taremija, iranskog reprezentativca i golgetera Portoa. Iranac je voljan da dođe na "San Siro", ali Milan još uvek nije poslao ponudu u Portugaliju jer mu se ne daje 25 miliona evra, koliko traži Porto.

Možda se pojavi i neki treći napadač za koga će zagristi "roso-neri", mada je trener Stefano Pioli već pre sedam dana rekao da je zadovoljan sastavom i da Olivije Žiru i Noa Okafor mogu da iznesu sezonu. Ili bar deo sezone do januara. Start sezone i efikasnost napadača Milana je obećavajući.