Serija A

Bajern se okreće Vlahoviću: Bavarci nude 80 miliona evra reprezentativcu Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.08.2023 12:03
Bajern se okreće Vlahoviću: Bavarci nude 80 miliona evra reprezentativcu Srbije Guliver

Dušan Vlahović marljivo trenira, igra i daje golove na pripremama Juventusa, ali italijanski mediji tvrde da Srbin sigurno neće ostati u timu "Stare dame".

Činilo se da su pregovori Juventusa i Čelsija u završnoj fazi, nakon toga se pojavio i Real Madrid, a sada je u prvi plan iskočio Bajern koji je zainteresovan za srpskog reprezentativca kada već ne može da dođe do Harija Kejna ovog leta.

"Tutosport" piše da je Bajern ponovo u igri, a da bi ponuda od 80 miliona evra bila ona koju prazna kasa Juventusa ne bi mogla da odbije.

S obzirom da su Bavarci s početka prelaznog roka imali nameru da plate 60 miliona evra, prva zvanična ponuda verovatno će biti manja od 80 miliona evra. Međutim, Bajern još nije odustao od Kejna, sigurno će pokušati i tokom nedelje da ga dovedu, tako da operacija "Vlahović" neće biti početa pre naredne nedelje.

Ne treba ni zatvoriti mogućnost da se Čelsi i Juventus dogovore oko trampe Vlahović-Lukaku plus novac. Za sada je razlika spuštena na 10 miliona evra razlike. Englezi nude 30, Italijani žele 40 miliona evra.