Serija A

Sergej menja Ligu šampiona Ligom konferencija? Srpski reprezentativac nikad bliži Juventusu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.06.2023 11:45
Sergej menja Ligu šampiona Ligom konferencija? Srpski reprezentativac nikad bliži Juventusu Tanjug/Fabrizio Corradetti/LaPresse via AP

Već godinama unazad Sergej Milinković-Savić privlači pažnju brojnih evropskih klubova, a kako stvari stoje velika je verovatnoća da će ovog leta pojačati Juventus.

Kako prenosi italijanska "Gazeta", odlaskom Adrijena Rabioa iz redova torinskog giganta, oslobodilo se mesto za dolazak srpskog reprezentativca. Sergej ulazi u poslednju godinu ugovora sa Laciom, tako da će cena biti drastično manja u odnosu na prethodne prelazne rokove.

Naime, ranije se pominjalo obeštećenje u iznosu od 100 miliona evra, ali kako vreme prolazi Lacio ima sve manje prostora za "cenkanje", tako da će morati da se zadovolji sa oko 30 miliona.

Međutim, Juventus je spreman da ponudi svog fudbalera, Luku Pelegrinija uz dodatnih 18 miliona za Sergeja, a ukoliko to ne uspe Juve će ponuditi Nikola Rovelu, za koga je trener rimskog kluba, Maurisio Sari istakao da ga veoma ceni.

Ipak, problem za "bjankonere" je u tome što će oni igrati Ligu konferencija, dok je Lacio izborio plasman u grupnu fazu Lige šampiona.