Serija A

Roma se ozbiljno pojačava za "nula" evra: Posle Auara stiže i Evan Ndika

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2023 15:12
Roma se ozbiljno pojačava za "nula" evra: Posle Auara stiže i Evan Ndika Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, File

Roma nije uspela da osvoji Ligu Evrope i da na taj način obezbedi igranje u Ligi šampiona, ali nije skrenula sa zacrtanog puta da se na leto dodatno pojača.

Posle Husama Auara, veznog igrača Liona i novog alžirskog reprezentativca koji je svoj dolazak bez obeštećenja dogovorio pre mesec dana uz potpis predugovora na pet goidna, "vučica" je sličnom ponudom privukla i štopera Ajntrahta Evana Ndiku, kome je istekla obaveza prema nemačkom klubu.

 

 

Prema navodima Fabrisija Romana, Rimljani imaju verbalni dogovor sa 23-godišnjim francuskim štoperom, a ostaje samo da mu ugovor i zvanično istekne 30. juna, pa da finalizuju pregovore. Doduše, Ndika ima ponude iz Nemačke, Engleske i Francuske, ali Murinjov poziv nikog ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

Trener Žoze Murinjo, koji je zadržao stav da će ostati još godinu dana u klubu, želi da iskoristi ispadanje Lestera iz Premijer lige i dovede Jurija Tilemansa. Belgijski reprezentativni vezni igrač je na meti Brajtona, pa će Roma morati da sačeka rasplet na Ostrvu.