Serija A

Milan na putu da dobije potpis prve zvezde: Leao želi da produži ugovor do 2028. godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.05.2023 17:43
Milan na putu da dobije potpis prve zvezde: Leao želi da produži ugovor do 2028. godine Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Rafael Leao je velika briga celog Milana jer je zbog povrede neizvestan za večerašnji duel protiv Intera, ali je njegov advokat Ted Dimvula obradovao sve njih istakavši da je njegov klijent blizu potpisa novog ugovora sa roso-nerima koji bi bio oročen do juna 2028. godine!

Portugalski napadač je već godinu dana na vrhu liste želja najvećih evropskih klubova, pominju se cifre od 100 do 150 miliona evra, licitira se po medijima, spekuliše...

"Mnogo je lažnih vesti vezanih za Leaa. Mi zajednički radimo sa klubom oko obnove ugovora. Prioritet Leaa se nije promenio - on želi da ostane u Milanu", zvanično je saopštio Dimvula.

 

 

Portugalac je stigao u Milan iz Lila pre četiri godine u transferu vrednom 29,5 miliona evra i ugovor mu ističe na leto 2024. Milanu je obnova ugovora sa 23-godišnjim asom prioritet, nudi mu se najveća moguća plata u okvirima poslovanja, ali i mnogi drugi bonusi, te imidž prava.

Tačno je da bi mnogo više zaradio u Mančester junajtedu, Čelsiju, Realu, PSŽ-u, ali Rafa je mlad, uživa u Milanu i bori se za finale Lige šampiona.