Serija A

Vlahovića ponovo sele u Premijer ligu: Dugačak je spisak klubova koji ga žele

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.05.2023 15:55
Vlahovića ponovo sele u Premijer ligu: Dugačak je spisak klubova koji ga žele Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović prešao je prošle godine iz Fiornetine u Juventus kao glavna zvezda prelaznog roka za 89 milioan evra, a velike su šanse da će se već ovog leta rastati sa klubom iz Torina.

Prethodnih dana se pisalo o tome kako bi u svojim redovima želeo da ga vidi nemački Bajern iz Minhena, a svetski mediji sada ponovo pišu o interesovanju klubova iz Pemijer lige, kao što je to bio slučaj prošle godine.

 

 

Pre nekoliko dana se pojavila informacija da bi Aston Vila volela da ga dovede u Birmingen, ali teško je očekivati da bi srpski reprezentativac pristo da pređe u klub koji ne igra Ligu šampiona.

Za razliku od tima sa "Vila parka" učešće u elitnom evropskom takmičenju već je obezbedio Arnebal, koji takođe ima ambicije da ga angažuje, a navodno, to žele i Mančester junajted, Njukasl i Čelsi, od kojih samo ovaj poslednji neće igrati Ligu šampiona, pa su mu i šanse najmanje.

Vlahović ove sezone, što se posebno odnosi na njen deo u 2023. godini, ne pruža partije kakve se od njega očekuju, imao je seriju od 11 mečeva bez postignutog pogotka pre nego što je vezao dva na kojima je bio strelac, protiv Lećea i Atalante, a i minutaža kod trenera Masimilijana Alegrija mu nije zadovoljavajuća.