Serija A

Šampanjac je spreman, samo još malo strpljenja: Spaleti blista posle pobede nad Juventusom

komentari (0)

Izvor: Tanjug

24.04.2023 11:48
Šampanjac je spreman, samo još malo strpljenja: Spaleti blista posle pobede nad Juventusom Tanjug/AP PHoto/Marco Alpozzi/LaPresse

Trener fudbalera Napolija Lučijano Spaleti izjavio je da je njegov tim trijumfom protiv Juventusa napravio veoma važan korak ka tituli u Seriji A, prenose italijanski mediji.

Napoli je u nedleju uveče savladao Juventus u Torinu 1:0 u meču 31. kola Serije A i to sjajnim golom Đakoma Raspadorija u 93. minutu.

"Moramo da sačekamo još malo pre nego što otvorimo šampanjac. Ovo je važna pobeda na putu ka konačnoj pobedi, tako da je normalno da igrači slave. Sreća je još veća kada dobijete ovakav meč u nadoknadi vremena", rekao je Spaleti.

Napoli je prvi na tabeli sa 78 bodova, dok je Lacio drugi sa 61. Klub iz Napulja bi već narednog vikenda mogao i matematički da obezbedi titulu.

"Nikada nisam putovao prvom klasom sa sedištem do prozora, uvek sam putovao autostopom. Ali, činjenica da ste sada u poziciji da osvojite Skudeto, vraća vam za sve te žrtve", zaključio je trener Napolija.