Serija A

Vijeri o Vlahoviću: U Interu bi postizao najmanje 25 golova po sezoni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.04.2023 19:12
Vijeri o Vlahoviću: U Interu bi postizao najmanje 25 golova po sezoni Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Nekadašnji italijanski reprezentativac, Kristijan Vijeri, je u emisiji "Bobo TV" komentarisao igru Intera, prilikom čega je pomenuo i srpskog napadača, Dušana Vlahovića.

Talentovani centarfor nastupa za Juventus, ali Vijeri smatra da bi u dresu milanskog kluba Vlahović postizao 25 golova po sezoni:

"Inter stvara šanse. Da Vlahović igra za Inter svake sezone bi postizao po 25 golova. Romelu Lukaku je bio ubitačan sa Antonijom Konteom na klupi. Ako pronađe tu formu sledeće sezone će da postigne između 25 i 30 golova", rekao je Vijeri.

 

 

Inter se trenutno nalazi na petom mestu u Seriji A sa 23 boda manje od prvoplasiranog Napolija, a poslednju pobedu u Seriji A ostvario je petog marta protiv Lećea (2:0). Navijači za tako loše rezultate krive Romelua Lukakua, a slično mišljenje deli i Vijeri:

"Lukaku nije smiren pred golom. Govorim to kao napadač. Važno je da Lukaku ima šanse da postiže golove. Da ima jednu, to bi me onda brinulo. Mora da bude na 100 odsto, jer kada je na vrhunskom nivou onda ga je nemoguće čuvati. Mislim da Lukaku nema mira, baš kao što ga nemaju Edin Džeko i Lautaro Martinez", zaključio je iskusni Italijan.