Serija A

Dušan Vlahović ostaje bez saigrača: Federiko Kijeza pred transferom u Romu?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.07.2024 22:58
Dušan Vlahović i Federiko Kijeza u zagrljaju Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP
Dušan Vlahović i Federiko Kijeza u zagrljaju

Fudbaler Juventusa, Federiko Kijeza, mogao bi da pojača velikog rivala ove sezone. Kako navode italijanski mediji, as "stare dame" nalazi se u poslednjoj godini ugovora, pa bi vrlo verovatno mogao da promeni sredinu ovog leta, a među potencijalnim timovima pominje se Roma.

Kako se piše u Italiji, menadžer fudbalera, Fali Ramadani, navodno je već boravio u prestonici gde se sastao sa čelnicima Rome i predstavio ponudu Juventusa od 20 milion evra. Ali, pitanje je koja je konačna cifra biti za pregovaračkim stolom, obzirom da Kijeza ima ugovor do leta 2025. godine.
 

 

 

Ovo, inače, nije prvi put da se piše o Kijezinom odlasku, koji nije naročito blistao prošle sezone. Tijago Mota nedavno je tražio od uprave novo levo krilo, gde se pominjao i Džejdon Sančo, pa ostaje da se vidi hoće li Kijeza krenuti putem Paula Dibale ili če ostati u Torinu.

Federiko Kijeza ima 26 godina, za Juventus odigrao je 131 utakmicu i postigao 32 gola uz 23 asistencije, dok je za reprezentaciju Italije zabeležio 51 nastup.