Serija A

Dragan Stojković u Torinu: Selektor Srbije uživo gleda "orlove" u derbiju Serije A Juventus - Milan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.04.2024 14:18
Dragan Stojković MN Press
Dragan Stojković

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković prisustvovaće sa saradnicima derbi meču italijanske Serija A između Juventusa i Milana, saopšteno je iz nacionalnog saveza.

U planu je bilo i da delegacija "orlova" poseti Sevilju, ali je zbog povrede Nemanje Gudelja selektor odlučio da umesto njega na put ode jedan od doktora u A timu, Ilija Rosić koji će imati sastanke sa doktorima Sevilje.

Prema poslednjim vestima Gudelj je imao u sredu, 24. aprila hiruški zahvat u Madridu, posle kojeg se oseća dobro. Prve informacije su pozitivne, one ne isključuju mogućnost da bi Nemanja Gudelj, ipak mogao, u slučaju adekvatnog oporavka, da bude na spisku putnika za Nemačku.

"Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini", stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije i dodaje se:

 

 

"Posle sastanka u Beogradu i razgovora sa Aleksandrom Mitrovićem, odnosno kratkog boravka u Parizu zbog privatnih obaveza, selektor Srbije uskoro odlazi u Torino, gde će prisustvovati utakmici Juventus - Milan. Posle meča planirana je večera i razgovor sa reprezentativcima Srbije koji igraju u Juventusu i Milanu."

Taj meč je na programu u subotu, 27. aprila u 18.00 časova, uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium, a očekuej se da u dresu domaćeg tima igraju Dušan Vlahović i Filip Kostić, dok bi za milan trebalo da nastupi Luka Jović.

Podsećanja radi, reprezentacija Srbije pripreme za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj počinje 1. juna u Beogradu. Pre odlaska u Nemačku imaće dve prijateljske utakmice, 4. juna u Beču protiv Austrije i 8. juna u Stokholmu protiv Švedske.