Serija A

Zlatan se vratio i u svom stilu poručio: Ja sam BOG i dalje sam BROJ 1!

komentari (0)

Autor: Vladimir Sukdolak

09.02.2023 10:36
Zlatan se vratio i u svom stilu poručio: Ja sam BOG i dalje sam BROJ 1! Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Zlatan Ibrahimović ima 41 godinu, operisao je koleno, polako se oporavlja i, što je najvažnije, ima ogromnu želju da ponovo bude na terenu i lider Milana. Veteran ove sezone nije odigrao nijedan minut u dresu "rosonera". U maju prošle godine odlučio je da se podvrgne operaciji kako bi zalečio koleno i ponovo izašao na teren.

Oporavak još uvek traje, ali je Ibrahimović počeo da trenira i svaki minut proveden sa ekipom koristi kako bi saigračima podigao samopouzdanje, jer aktuelnom šampionu u ovoj sezoni ne cvetaju ražu, štaviše i plasman u Ligu šampiona mu je ugrožen. Milan je trenutno šesti na tabeli, a Lacio na četvrtom mestu mu beži bod.

U razgovoru za "Sport Mediaset", Ibrahimović je pričao o tome kako se oseća posle dugog perioda provedenog na marginama, na šta Šveđanin tokom svih ovih godina, ipak, nije navikao.

"Još uvek sam bog, još uvek sam broj 1, sada sam se vratio i muzika se menja. Imam ogromnu želju, želim da uradim toliko stvari, da nadoknadim sve što sam izgubio za ovih sedam-osam meseci", rekao je legendarni napadač.

Milano jeste u krizi, ali Zlatan sa tom tezom nije u potpunosti saglasan.

"Tim u krizi? Nisam zabrinut, ovo su normalni trenuci u sezoni. Sada moramo malo da pričamo i da dokažemo svoju vrednost na terenu. To je normalno, jer ako vas ne kritikuju, niste na vrhu. Mene kritikuju sada, a sve to slušam 25 godina jer sam broj 1, navikao sam na to", poručio je Ibrahimović i dodao:

"To je kao da stavite benzin na vatru i kada se igrate vatrom izgorite. Da li se još uvek osećam kao Bog? Naravno, ništa se ne menja.”

Kao nikada do sada Ibrahomović je zvučao i delovao samouvereno u svoje kvalitete.

"Dobar sam, veoma sam dobar! Vratio sam se u tim i osećam se slobodno, slobodno na terenu i van njega. To znači da sam dobro. U ovom periodu učinio sam sve da pomognem treneru, saigračima i klubu", rekao je Zlatan Ibrahimović.