Serija A

Uspela trka sa vremenom, Torino doveo Uroša Kabića iz Zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.02.2024 18:41
Uroš Kabić je letos stigao u Crvenu zvezdu FK Crvena zvezda
Uroš Kabić je letos stigao u Crvenu zvezdu

Nije kraj odlascima iz Crvene zvezde ovog januara, jer posle Koste Nedeljkovića, Jovana Mijatovića i Stefana Mitrovića, klub do kraja dana ostala i bez Uroš Kabić koji je otišao u Torino.

Kako prenosi "Skaj sport" iz Italije, Torino se dogovorio sa Zvezdom oko pozajmice igrača do leta uz obavezan otkup od dva miliona evra. Napominje se da posle prodaje Nemanje Radonjića ostalo upražnjeno jedno mesto na krilnoj poziciji koju pokriva Kabić, koji od dolaska u Crvenu zvezdu iz Vojvodine nije imao zapaženiju minutažu u šest odigranih mečeva.

Ističe se da je Kabić odavno na spisku potencijalnih pojačanja Torina, o toj konekciji se govorilo i pre godinu dana, ali je Zvezda letos platila 800.000 Vojvodini i dovela 20-godišnjeg talentovanog mladog reprezentativca.

 

 

Uspeo je Torino da dobije trku sa vremenom i da pre zatvaranja prelaznog roka u Italiji (20.00 časova) reši svu papirologiju oko transfera srpkosg igrača. "Bikovi" će ponovo imati trojicu fudbalera iz Srbije, jer su standardni prvotimici Vanja Milinković Savić i Ivan Ilić.

Torino u nedelju dočekuje Salernitanu od 12.30 časova u 23. kolu Serije A. "Bikovi" su 10. na tabeli, ali sa malom razlikom za timovima koji se bore za Evropu.