Serija A

Hvala na poverenju, daću sve od sebe: Karlos Alkaraz se našalio sa Juventusom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.02.2024 09:59
Karlos Alkaraz Guliver
Karlos Alkaraz

Vest da je Argentinac, Karlos Alkaraz stigao na šestomesečnu pozajmicu u Juventus, gde će nastupatu zajendo sa srpskim reprezentativcima Dušanom Vahovićem i Filipom Kostićem nije odjeknula samo u svetu fudbal, već i u teniskim krugovima.

Razlog je, naravno, činjenica da se novi prvotimac "stare dame" iz Torina zove i preziva identično kao drugi tensier na ATP listi i, u ovom trentuku najveći konkurent najboljeg teniser avsih vremena, Novaka Đokovića.

 

 

Upravo zbog toga, mladi Španac je na društvenim mrežama odlučio da se našali sa Juventusom i "zahvali mu se što veruje u njega":

"Daću sve od sebe da opravdam povrenje: Hvala što verujete u mene."

Iz Juventusa su se samo nasmejali na ovu šaljivu dosetku Alkaraza, a na argentinskom fudbaleru je sada da opravda ime i prezime koje nosi slavni Španac.

Podsećanja radi, italijanski klub je platio četiri miliona evra za pologudišnju pozajmicu Sautemptonu, a ukoliko na kraju sezone u Seriji A bude želeo da u potpunosti otkupi ugovor Argentincu, moraće da isplati oko 40 miliona evra koliko iznosi njegovo obeštećenje.

Dvedesetjednogodišnji fudbaler je u engleskom Čempionšipu postigao četiri gola i tri puta asistirao saigračima, a skauti Juventusa su ga pratili već izvesno vreme.